Minden, ami az online marketing piacon érdekes és fontos

Online marketing sorok

Milyen a divatos esküvői meghívó 2018-ban

2018. január 18. - Szabolcs90

A 2018-as évben teljesen új esküvői meghívó divatirányzatok várhatóak, azonban az év elején már látszik néhány olyan trend, ami ezt az időszakot jellemezni fogja. Január az az időszak, amikor mindenki elkezdi tervezgetni az esküvőket és a rengeteg döntés között az esküvői meghívó kiválasztása is szerepel.

Minden menyasszony a tökéletes esküvőről álmodozik már gyermekkora óta. Valószínűleg Te is rengeteg elképzeléssel rendelkezel, de azért utána nézel a különböző divatirányzatoknak. Ebben a bejegyzésben utána járunk, hogy mire kell számítani az idei évben és megmutatjuk, hogy milyen választási lehetőségek vannak.

Jöjjenek azok a trendek, amik várhatóan idén is kapósak lesznek:

  1. Zöld, zöld és még több zöld

Nagyon sokan használják az arany-ezüst kombinációkat, amelyek az esküvők örökZÖLD színei, azonban nem kötelező ebbe az irányba haladni. Érdemes kísérletezni a friss színekkel, a zöld például nagyon élettel teli meghívókhoz vezethet.

  1. Natúr

Az egyszerűség néha a legjobb választás: egy szép világos alapon néhány sorban leírni a részleteket. Ha mindehhez egy szép papíranyag választás is társul, akkor nem maradhat el a várt eredmény.

  1. A kék világos árnyalatai

A kék még ma is a stabilitás és megbízhatóság színe. Ha ez a kiegyensúlyozottság jellemez Titeket és párkapcsolatotokat, nem lehet mellé nyúlni.

  1. Minimalista

Az idő már régen eljárt a túlzó grafikai irányzatok felett. Érdemes egy egyszerű, de szép megoldást választani. Nem baj, ha nem látjátok előre, hogy pontosan ez miben is testesül meg, hiszen az esküvői meghívó készítője biztosan tud ötleteket adni.

  1. Fémes árnyalatok

Aranygyűrű, ezüstös színskála és az ezzel vegyített fehér/világos háttér is jó választás lehet. Ezek ugyan hagyományosabb értékeket tükröznek, de nem véletlenül használjuk már évszázadok óta az esküvők alkalmával. Pompás, felséges esküvőtök lehet, ha ezt az irányzatot választjátok.

  1. Egységesség

A legfontosabb talán mégis az, hogy ne keveredjenek túlzottan a stílusjegyek: tegyétek le a voksot a jó döntés mellett és tartsatok ki mellette. A modern és a klasszikus stílus ötvözéséből nem mindig születnek jó megoldások.

+1. Ajánlás                                                      

Ha esküvői meghívót szeretnétek készíttetni, akkor érdemes megtalálni a megfelelő kivitelezőt. Nagyon sokan foglalkoznak ezzel, de csak kevesen tudnak olyan sok színes és esztétikus megoldást felmutatni, mint a Webalbum Grafikai Stúdió esküvői meghívói.

Ráadásul az esküvői meghívó árak elég barátságosan ennél a cégnél. Nem ez ugyan a legfontosabb szempont, hiszen egyszer tervez házasodni az ember. A túlárazott meghívó azonban a későbbiekben olyan kompromisszumokhoz vezethet, amit nem szeretnétek feltétlenül bevállalni.

A fuvarozás és áruszállítás szerepe a 21. században

A 21. század egyértelműen a globalizációról szól: egyre több áruval kereskedünk és évről évre nő a kereskedelmi forgalom világszerte. Hatalmas lehetőségek rejlenek a globalizált gazdaságban és a 2018-as év egyik leggyorsabban fejlődő iparága a szállítmányozás, fuvarozás és házhoz szállítás szolgáltatás lehet.

Az online kereskedelem térhódítása miatt egyre gyakrabban vásárolunk termékeket külföldről. A határok ma már nem jelentenek akadályt, így a fuvarozó cégek piaca dinamikusan bővül. A kínálati oldal azonban nehezen tudja lekövetni a növekvő igényeket és az egyre specializáltabb szolgáltatási igényeket. Nagy lehetőséget jelent ezért ma olyan szolgáltatásba fektetni, aminek a logisztikához, áruszállításhoz van köze.

A kamionos cégeknek rengeteg lehetőség áll rendelkezésére ahhoz, hogy ügyfeleket szerezzenek: elérhetőek a közösségi gazdaságra épülő kereskedőportálok, ahol a szabad kapacitásokat lehet gyorsan és egyszerűen áruba bocsájtani. A legfontosabb azonban továbbra is a személyes ismertség márkaépítés: a hosszú távon együttműködő vállalkozások sokkal könnyebben tudnak kölcsönösen előnyös együttműködéseket kialakítani. Ha egy ügyfél megbízik logisztikai partnerében hajlandó magasabb árat fizetni a szolgáltatásért.

Ma már nem lehet labdába rúgni közepes vagy alacsony minőségű munkával: a késést, a hibás teljesítést az ügyfelek hamar megérzik, hiszen akár az üzleti eredményeikre is hatással lehet.

A minőségi és specializálódott szolgáltató cégeké lesz a 21. századi: a piac pedig ki fogja szórni azokat, akik nem képesek haladni a kórral.

A Landing Oldal készítés mestersége

A jó landing page készítése egy rendkívül időigényes, de megtanulható feladat. Rengeteg tapasztalatot lehet meríteni a sikeres és kipróbált eszközökből, valamint a szakmai irodalom tanulmányozásából. Az alábbi blogbejegyzés hasznos tanácsokat tartalmaz.

https://marketing21.hu/2017/04/12/landing-page-oldal-felepites/

Mindenképp érdemes elolvasni, ha landing page készítésen gondolkozol!

A profi üzleti megjelenés titka

Sok vállalkozás már az alapoknál elrontja. Hiába költenek a lehető legjobb termékek és szolgáltatások kifejlesztésére, ha nem tudják megfelelően csomagolni az üzenetüket a fogyasztóknak és partnereiknek. Legyen szó a Facebook-ról, a Google-ről, az Apple, a Tesla-ról vagy bármelyik nagy techóriás cégről, könnyen belátható, hogy semmire nem mentek volna minőségi PR és marketing nélkül.

A jó termék manapság már alap. Annyi cég és vállalat küzd a fogyasztók figyelméért. Sokkal többet jelent azonban, ha sikerül bizalmat ébreszteni és különlegesség érzetét kelteni egy-egy szolgáltatással. Erre alkalmas például egy professzionális üzleti fotózás vagy a minőségi online megjelenés.

Egy ember átlagosan 3 másodperc alatt legyártja az előítéletét legyen szó online találkozásról vagy offline kapcsolatfelvételről. Ha nem egy minőségi termék, üzlet vagy profil fotó fogadja, akkor már sikerült is elveszíteni az embert. Az első benyomást megváltoztatni pedig szinte lehetetlen később.

A Belsőnézet - üzleti fotózás cég vezetőjével, Ráki Gergellyel beszélgetve döbbentem rá arra, hogy mennyire sokat kell adni a vizuális megjelenésre az üzleti világban. Egy webshop pont azzal tud kitűnni a tömegből, ha tucatszám gyári fotók helyett igényes termék fotózással vagy akár 3D termék fotókkal bővíti az oldalát. Az üzleti világban pedig már kötelező a minőségi profilkép, ami alapján dönteni tud a partner, hogy egyáltalán kíváncsi-e a szolgáltatóra.

Természetesen a költségek láttán azt hihetjük, hogy sokkal fontosabb a minőségi termékre vagy kiszolgálásra költeni. Miközben a csomagolás, a körítés legalább annyira fontos. Az intenzív piaci versenyben ezért fognak életben maradni azok, akik nem csak termékükre, de önmagukra is igényesek...

Új külföldi munkaközvetítő indult

Elkezdte működését a west-work.hu külföldi munkaközvetítéssel foglalkozó cég. A vállalkozás célja azokna a magyar és ukrán munkavállalók megszólítása, akik szívesen szerencsét próbálnának külföldön, Nyugat-Európában. Elsősorban német, osztrák munka, állás és karrier hirdetésekre specializálódott a magyar nyelvű weboldal, ami ukrán nyelvterülettel fog kiegészülni hamarosan.

A WestWork egyedülálló abból a szempontból, hogy nem csak online jelenléttel bír a magyar és ukrán munkaerőpiacon, hanem fizikailag is megtalálható hazai és ukrán irodáiban. A cég értékesítéssel foglalkozó részlege a német nyelvterületre fókuszál. Alapelv, hogy a közvetítés díját kizárólag a munkavállalókat kereső cégek fizetik, hogy a cég szolgáltatásai 100 százalékban ingyenesek minden álláskeresőnek.

A cég ukrán nyelvű weboldala jelenleg tesztelési és fejlesztési fázisban van, de hamarosan ukránok is jelentkezhetnek külföldi állásokra.

A vállalat honlapjai modern, dizájnos és letisztult mintákat követnek, ezzel is hangsúlyozva a felhasználóbarát felületeket.

Megújul a Real Apartments Budapest kezdőoldala

Megújult a Real Apartments Budapest kezdőoldala. A külföldi turisták immár közvetlenül az ingatlan és apartman szállásszolgáltatással foglalkozó cég honlapján is foglalhatnak szobát.

A cég elsősorban rövidtávú lakáskiadással foglalkozik. Elérhetőek apartmanok 1 szobás, 2 szobás, 3 szobás, 4 szobás és stúdió méretben is.

A cég honlapja elegáns és a versenytársaktól eltérő kialakítást valósít meg. A fekete-arany-fehér színösszeállítást manapság kevesen használják, azonban a cég innovatív és luxust közvetítő szellemiségét tökéletesen megjeleníti. A turisták biztosan meg fogják jegyezni, amint betöltik a kezdőlapot!

Mivel foglalkozik a Real Apartments Budapest?

A megújult kezdőoldal:

Elkészült a Babalagúna új weboldala

Magyarország legtapasztaltabb és legjobb babaúszás oktatói a jövőben Szentendrén lesznek elérhetőek. Ebből az alkalomból készítettük el Zsuzsának és Csillának az új weboldalát.

Nézzétek meg a weboldalt és mindenképp mennyetek el hozzájuk, mert valóban felejthetetlen élményt nyújtanak a családnak. Az elkészülő fényképek pedig biztosan bekerülnek a családi albumba :)

A babaúszás áráról itt tudtok tájékozódni.

A mikrovállalkozások is remek eredményeket érhetnek el a neten

Az internetben az a csodálatos, hogy a legkisebb cégek is gyors eredményeket érhetnek el, ha áldoznak az online marketingre. A debreceni Vécsey Utánfutó Kölcsönző egy nagyon jó példa erre.

A cég korlátozott erőforrásokkal kezdett bele az online marketingbe, de a honlapjuk néhány hónap alatt a keresőmotorok élére került a Google lokáció alapú algoritmusának köszönhetően. Azóta aki a városban utánfutó kölcsönzőt keres, biztosan a Vécsey utcait találja meg először az interneten.

Ma már napi 30-40 látogató is felkeresi a cég honlapját, akiknek a 90 százaléka célcsoportba tartozó helyi user. Valóban bárki utánuk tudja csinálni, aki egy kicsit élelmesebb a versenytársainál.

vecsey.jpg