Minden, ami az online marketing piacon érdekes és fontos

Online marketing sorok

Szállodai szoftver világ Magarországon

2018. szeptember 13. - Szabolcs90

Nemcsak az egész világon, de Magyarországban is egyre kiemeltebb helyet kap a gazdaságban a turizmus. Ahogy növekszik az egyre jobban élő népesség aránya, úgy növekszik a szálláshelyek iránt való igény. Mindemellett foglalások lebonyolításáért harcoló foglalási rendszerek között is akkora verseny alakult ki, hogy nagyon nehezen tudja követni az utazni kívánó, hogy hol kapja meg a legjobb ajánlatot. A szállodák oldaláról pedig kialakult az a probléma, hogyha nem akarnak folyamatosan ügyfeleket veszíteni akkor a foglalási adatbázisukat mindig újabb és újabb külső rendszerekkel kell összekötniük. Ráadásul ez plusz költségekkel is jár a vállalkozásnak, ami érzékenyen érinti a fennmaradáshoz szükséges bevételeket.

Megoldás a szállodai szoftver

Az olyan magyar fejlesztők mint a SabeeApp pontosan ezekre a problémákra adnak választ rendszereikkel. A saját fejlesztésű szállodai szoftverek közül, nemcsak hazánkban de a nemzetközi turisztikai piacon is megállja a helyét a bármilyen eszközön használható programjuk. Egy igazán jó hotel menedzselési szoftvernek rengeteg funkciót kell egy helyre sűrítenie.

Nem elég ha a szoftver bug mentesen üzemel, szükség van a felhasználói élmény tökéletes kivitelezésére is. A menedzser szoftvernek gyorsan átláthatónak kell lennie egy kezdő vállalkozónak és egy nagy szállodaláncnak is. Épp ezért érdemes megnéznünk, hogy a nekünk szükséges funkciók közül minden rendben van-e.

szallodai_szoftver.jpg

Bónusz szórakozás lagzin a fotósarokkal

Nyakunkon a szeptember és lassan azok a jegyesek tartják az esküvőjüket és lagzijukat, akik még napközben melegben akarják tartani a szertartásukat, de éjszaka már nem bánják a hűsítő levegőt. Az éjjeli hűvösséget viszont nemcsak itallal és tánccal lehet felforrósítani, de most már lehetőség van Magyarországon is fotósarkot bérelni.

A fotósarok, másik nevén fotobox, egy olyan eszköz amivel profi módon tudnak a vendégek selfie-ket és beállított képeket készíteni. Kicsiknek és nagyoknak egyaránt hatalmas móka, ha barátaikkal és rokonaikkal újfajta vicces fotókat készítenek. Igazi bónuszként pedig még gif-eket, mozgóképeket is megpróbálhatunk összehozni. Az elkészült képeket és videókat, akár egyből meg is oszthatjuk a közösségi média oldalakon vagy kinyomtathatjuk a készülékből a helyszínen.

Ha igazi funkie életérzést akarunk teremteni a lagzinkon akkor érdemes felkeresni még több információért a fotósarok egyik legjobb bérbeadóját az országban a Selfiegep-et.

fotosarok_selfiegep.jpg

Műanyag rekeszek az italszállításban

Sokunk fejében nem is igazán tudatosul ezekben a nyári napokban, hogy az elképesztő mennyiségű folyadékot -legfőképpen üdítőt és hűsítő sört - elképesztő szállítási procedúra hozza el az asztalunkra. Az évek során nem csak az átlaghőmérséklet emelkedett, de különféle üdítők és italok iránti igényünk is. Ezt a mennyiséget gyakran csak regionális vagy országok közötti szállítással lehet megoldani és ilyenkor fontos hogy biztonságban és gyorsan érkezzenek meg a hűsítők. Ehhez a legjobb alapvető tároló formát a klasszikus műanyag rekesz nyújtja.

Noha az alapkoncepciója nem változott az italos műanyag tárolóknak, mégis számos innovációra volt szükség az évek során, hogy optimalizálni tudják a cégek a fuvarozást, készletezést és tárolást. A megélénkült piaci verseny sok új céget vonzott be a tárolás és csomagolástechnika iparába, de a koronázatlan király még mindig a rendkívűl innovatív Scholler Allibert. Műanyag tároló rekeszeik könnyűek de tartósak, speciális fogásúak és nincs bennük holttér, nem utolsósorban pedig mindegyik újrahasznosítható műanyagból készülnek.

Ha valaki a versenyelőnyét a logisztika területén növelni szeretné az italgyártás és disztribúció területén, akkor előbb vagy utóbb szüksége lesz a prémium minőségű műanyag tároló rekesz készletre is. Ezért tudjuk ajánlani a Schoeller termékeit.

plastic-box-3130917_960_720.jpg

 

Egyedi étlap készítés a Gasztro Palazzo-tól

A vendéglátóipari vállalkozások, mint szállodák, éttermek, büfék vagy éppen az egyre népszerűbb street food helyek mindannyian versengenek a vendégek figyelméért. Sok tényező közre játszik ebben: elhelyezkedés, reputáció, életérzés amit a hely közvetít. Mindezeknek az egyik reprezentálója a menükártya, amit az igényesebb helyek étlap vagy itallap borítóval látnak el. 

Ezeknek az eszközöknek harmonizálniuk kell a vállalkozás arculatával és azzal érzéssel amit az közvetíteni akar. Egy klasszikus csárda valamilyen rusztikusabb beütéssel fog megjelenni, egy balatoni büfé nyári életérzéssel, míg egy budapesti belvárosi felkapott hely elegáns stílust fog közvetíteni. Néha a választás nem egyszerű az étteremvezetők és marketingesek számára. Belefuthatnak olcsón beszerezhető, de gyorsan tönkremenő étlap, itallap borítókba, aztán pedig foghatják a fejüket.

Épp ezért ajánljuk a Gasztro Palazzo-t mint kiemelkedő és remek ár-érték aránnyal rendelkező étlap, itallap és menükártya gyártó és készítő vállalkozást. Nemcsak magas minőségűek a termékeik, de rendkívül széles a palettája a termékskálának és a munkatársaik sok éves tapasztalat alapján segítenek az éttermünkhöz legjobban illő kiválasztásában.

Aki többet akar megtudni az étlap és itallap gyártásról, készítésről, azoknak ajánljuk a honlapját a vállalkozásnak: https://www.etlapok-gyartasa.hu/ 

gasztro_palazzo_etlap.jpg

Digitális marketing 2018-ban

A Marketing21 ügynökség nemrég írt egy elég ütős bejegyzést a 2018-ban használható online marketing eszközökről. Érdemes átnézni a lehetőségeket, mert az idén földindulásszerű változásokon ment át teljes digitális marketing iparág.

Egy jó marketing ügynökség pedig sokat segíthet abban, hogy a változó hirdetési környezetben is megtalálják a vállalkozások az ideális hirdetési felületeket.

Mindig érdekes látni, ahogy egy iparág átalakul. Néhány évtizede még lassú és fokozatos változásokról beszélhettünk, ma már teljesen kifordult a világ. A trendekkel pedig képben kell lennie.

A Marketing21 a következő eszközöket javasolja mérlegelni:

  • Keresőoptimalizálás
  • Keresőhirdetés
  • Közösségi média: Facebook és Instagram
  • Natív hirdetések
  • Email marketing

Digitális marketing eszközök: https://marketing21.hu/2018/05/09/10-hatekony-online-marketing-eszkoz-2018-ban/

Milyen egy jó fogászat 2018-ban?

A fogászatok összehasonlítása nehéz lehet, ebben segít a cikkünk.

ISMERTSÉG ÉS MÁRKA

Talán a legfontosabb szempont, hogy legyen a fogorvosi rendelőnek márkája: könnyen belátható, hogy a profi rendelők híre gyorsan terjed, ráadásul nem engedhetik meg maguknak, hogy rosszul bánjanak a betegekkel. A rossz hír ma már gyorsabban terjed az interneten, mint futótűz a szélviharban. Az ismertségnek azonban ára is van: gyakran mélyen a zsebbe kell nyúlni, ha a legmárkásabb fogorvost keressük..

SZAKÉRTELEM

A fogorvosi rendelők honlapjait érdemes mindig áttanulmányozni bejelentkezés előtt: hány fogorvos dolgozik, vannak-e fogtechnikusok a rendelőben, illetve hány év tapasztalat áll az ott dolgozók háta mögött. Érdekes jelenség, hogy a legjobb fogorvosi rendelőkben ma már magán szájsebészet is az érdeklődők rendelkezésére áll. Na ebben az esetben biztosak lehetünk a dolgunkban.

SZOLGÁLTATÁSI KÖR

Minél fejlettebb és minél nagyobb egy rendelő, annál többféle szolgáltatást tud kínálni: kezdve a sima fogtöméstől és a ritkább implantológával, egészen az esztétikai fogászatig és a szájsebészetig terjedhet a skála. Érdemes mérlegelni a szükségleteinket, majd azok alapján kiválasztani a legjobb lehetőséget.

BETEGEK ÉS ÜGYFELEK ONLINE VISSZAJELZÉSEI

A fogorvosi rendelőkbe legtöbbször nem kedvtelésből megy az ember. Bizony ilyenkor gyakran vannak fájdalmaink és megoldást keresünk kínzó bajainkra. A felhasználói visszajelzések így néha torzítóak lehetnek, hiszen a legjobb szolgáltatás ellenére is gyakran fájdalmasak vagy kellemetlenek a beavatkozások. Ennek ellenére érdemes azért megnézni legalább két helyen a fogorvos értékeléseit:

  • Facebook értékelések (ha van a rendelőnek Facebook oldala)
  • Google Maps (Google Cégem fiók) értékelések

A jó tapasztalattal távozó ügyfelek ajánlásainál talán nem is kell több.

ÁRAK

Az árakat nem véletlenül hagytuk a végére: érdemes mérlegelni a szolgáltatás nyújtotta ár-érték arányt is, nem csak a legolcsóbb ajánlatot vadászni. A fogunk egészsége jelentősen befolyásolja az életminőségünket. Az olcsóságnak pedig gyakran leterheltség, kevés odafigyelés, végső esetben pedig szakmai hibák lehetnek a következményei.

AJÁNLÁS: Pont32 Fogászat - http://www.pont32-fogaszat.hu/

Végül pedig egy ajánlást is had írjak a cikk végére, ugyanis nagyon jó tapasztalattal eddig mindössze egy fogorvosi rendelőből távoztam Budapesten. A Pont32 Fogászat és Szájsebészet felülmúlta a várakozásokat: modern high-tech felszerelésekkel végezték el a szükséges feladatokat, a fogorvosom pedig végig kedves, segítőkész és profi volt. A Pont32-őt így bátran tudom ajánlani bárkinek.

Automatikus eszköz kalibrálás és felülvizsgálat autószervizeknek

A különböző szervizekben hatalmas kihívást jelent a szerszámok és eszközök állandó naprakész felügyelete. Gyakran elkallódnak a drága szerszámok is, ráadásul sok mérőeszköz és szerszám kalibrálásra vagy hitelesítésre is szorul.

A felülvizsgálatok díja néha nagyon magas tud lenni, azonban még így is jobban megéri naprakészen tartani az eszközöket, mintha a szabályokat megszegve bírságot kellene fizetni. Különösen nagy odafigyelést igényelnek a márkaszervizek, ahol a jogszabályokon túl a márkaspecifikus előírásokat is be kell tartani.

img_20171005_103715.jpg

A mérőeszköz kalibrálás ezért az achilles sarka minden szerviznek és autóipari üzemnek. Az eszközök kalibrálása biztosítja, hogy a megfelelő minőségben és mennyiségben álljanak készleten a szükséges eszközök és akadálymentesen működjön a munka.

Érdemes cserealkatrészeket és meghibásodás esetén használható szerszámokat is beszerezni, hiszen egy nagyobb felújítás ideje alatt se állhat meg a munka. Vannak azonban olyan szolgáltatók, akik képesek segíteni a vállalkozásokat az automatizált eszközkezelésben.

A Tools Control Kft. például a szervizek igényeit teljes körűen ki tudja elégíteni: egyszerre segítenek az eszközkezelés automatizálásában (ráadásul ez a szolgáltatásuk ingyenes), a szerszámok és eszközök kalibrálás munkáiban, továbbá végeznek laboros hitelesítést és eszköz felülvizsgálatot is. Ha azonban cserélni kell a szerszámokat, vagy egy fejlesztés miatt új eszközökre van szükség, a Tools Control Webshop lehetőséget biztosít a beszerzésre is.

Nem véletlen, hogy az autószerviz program ennyire népszerű. Hatékonyan segíti ugyanis az automatizálást.

Mitől lesz igazán profi egy nemzetközi fuvarozó cég?

A minőségi követelmények ma már minden ágazatban az egekbe szöktek. Nincs ez másként a fuvarozás és áruszállítás világában se. Jobban belegondolva egészen megdöbbentő, hogy mekkora változások játszódtak el a szállítmányozás terén az elmúlt évtizedben.

15 éve még a kis garázscégek uralták a közúti szállítmányozás iparágat. Minden nagyobb cégnek megvoltak a saját szállítói, akik gyakran családi méretben üzemeltették flottájukat, ami nem állt 5-10 kamionnál vagy teherautónál több gépjárműből.

A nemzetközi szállítmányozás világa azonban teljesen megváltozott. Jó példa erre a Szinker International Logistics. A kis garázscég jól alkalmazkodott a nagyvállalatok által támasztott versenyhelyzetre és garázscégből középvállalattá fejlődött.

A fuvarozással és áruszállítással foglalkozó vállalkozások előtt két út áll: a fejlődés, a méretgazdaságosságban rejlő lehetőségek kiaknázása, vagy a lassú leépülés. Fejleszteni kell a gépparkot, meg kell felelni a nagyvállalatok és az állam által diktált elvárásoknak (például tanúsítványok és engedélyek megszerzése).

Épületbontás szolgáltatás Budapesten

Budapesten manapság elég kevés olyan generálkivitelező vállalkozás található, amelyik rendelkezik szabad kapacitásokkal. A legtöbb jó szakember a magasabb bérek hatására külföldre vándorol, ezért hatalmas érték lett a jó kivitelező cég. A Verbert Építőipari Kft. ezért is tekinthető különlegesnek, hiszen nem a szükséges szaktudással és humánerőforrással rendelkeznek, hanem szabad kapacitásokkal is bontási munkák kivitelezésére.

A vállalkozás továbbá foglalkozik családi ház generálkivitelezéssel is, így teljes körű szolgáltatást tud nyújtani.

További infó: https://verbert.hu/