Minden, ami az online marketing piacon érdekes és fontos

Online marketing sorok

Az italgyártás műanyag rekeszei

2018. december 24. - Szabolcs90

Az italgyártás műanyag rekeszei rengeteg változáson mentek át az utóbbi évtizedekben. A logisztikai iparág vezető szereplői folyamatosan javítják a frissítők és üdítők szállítását. Egy igazán kiváló gyártásra specializálódott vállalat képes arra, hogy a legjobb ital tároló műanyag rekeszt szolgáltassa nekünk. Az évtizedes tapasztalatnak köszönhetően számos standard tároló kialakítása vált lehetővé. Azonban új termék vagy piacra lépés esetén sem kell aggódnunk. Ma már teljesen személyre és márkára szabott tárolókat is tudunk rendelni. Ilyenkor az iparági és szabvány eljárásoknak megfelelően kerül kialakításra a rendelő által elvárt termék.

italgyartas_muanyag_rekeszei.jpg
Viszont van pár tulajdonság amit érdemes figyelembe vennünk a kialakítás során. A műanyag italos rekesznek kommunikálnia kell az adott márka tulajdonságait és üzenetét. Meg kell vizsgálnunk, hogy ténylegesen illeszkedik-e a stílus a célcsoportunkhoz. A külső identitás, szlogenek és emblémák mind megjelenítésre kerülnek ebből a célból. Egy egyedileg kialakított rekesz segíthet bennünket a láthatóság terén is. Nem feltétlenül kerül minden üzletben kiemelt pozícióba termékünk, de egy különleges kialakítás segít bennünket a fogyasztó figyelmének felkeltésében. A rekesznek ki kell fejeznie a márka sajátos jellegét is. A forma , a színvilág és a funkcionalitásnak mind összehangoltan kell állnia azzal, amit a fogyasztó vár márkánktól. Végül pedig nem szabad megfeledkeznünk arról, hogy a tárolási és szállítási funkciókat is maximális hatékonysággal tudja ellátni a műanyag rekesz.

Fogpótlás készítése profi szakorvosokkal

Sajnos bárkivel megtörténhet, hogy lassan vagy gyorsan elveszíti egy vagy több fogát. Azonban nem érdemes pánikba esni ilyenkor, a modern fogászat könnyedén pótolni tudja az eredeti fogakat. Általában a fogorvosok fogpótlás készítését javasolják ebben az esetben, habár korona és hidak is alkalmazhatóak. Profi szakorvosokkal ma már gyerekjáték a fogpótlás készítése, épp ezért ne halogassuk, ha ilyen helyzetbe kerülünk. A hiányzó fogakat több szempontból is érdemes pótolni a lehető leghamarabb. Lássuk ezeket az okokat:

  1. Esztétikai okok: egy hiányzó fog már a fogsor hátsó részén is látványos lehet, de az elülső állkapocsi részhez csatlakozva kifejezetten látványos. Ez gyakran okoz magabiztossághoz fűződő problémákat is. Így már csak azért is érdemes pótolni, hogy az önézetünk helyreálljon.
  2. Szájfertőzések kockázata: egy eltávolított fog, és még inkább egy sérült beteg fog kockázatot jelent az egész szájüreg és emésztőrendszer egészségére. Ez lesz a baktériumok és fertőzések melegágya, ami akár más fogakra vagy éppen a testünk egyéb részeire is átterjedhet. Nem szabad hagynunk a helyzet eszkalálódását.
  3. Fogsor épsége: egy hiányzó fog a körülötte lévők helyzetét is befolyásolja. Ha nincs megfelelő tartás a maradék fogak próbálják kompenzálni hiányzó társukat. Ez a még egészséges fogsor torzulásához vezet, majd később azok elvesztéséhez is.

fogpotlas_keszitese.jpg

The best aparthotel Budapest can offer

Aparthotels are an interesting design regarding hotel service providers. It's just between a great hotel chain’s rooms and the accomodations of a hostel. But apartment-hotels combine both type’s best features. It has the services of a big hotel such as regular cleaning. But also has the freedom of hostels, nothing is strict in an aparthotel.

aparthotel_budapest.jpg

So you visit Budapest and look for an accomodation. You have many possibilities. But if you want to spend your time in a comfortable, well maintained apartment. This is a much more affordable solution compared to a big hotel. And it is much more reliable compared to a cheaper, single apartment or hostel.

If you are a man/woman of the middle ground than aparthotels can offer you an excellent place to stay in Budapest. They reflect the best features of the hungarian capital: freedom, space and flexibility. With a known aparthotel Budapest chain you can definetaly stay close to the centre of the city and save time getting to the famous parts of Budapest.

Szállodai felszerelések beszállítói

Aki nem egy kis egyedi pár szobás vendéglátóhelyet irányít, hanem nagyobb akár több száz szobát kínáló hálózata van, az előbb utóbb tehermentesíteni szeretné magát az ellátás mindennapi megoldásától. A szállodai felszerelések épp ezért ma már rendelkeznek olyan specializált vállalatokkal, amelyek kifejezetten a hotelellátásra szakosodtak. Ezek a beszállítók már ismerik mi mozgatja a turisztikai piac ezen részét és hosszú évtizedes tapasztalattal rendelkeznek, hogy melyik szálloda típusnak melyik csomag vagy éppen termék kombináció a leginkább megfelelő.

szallodai_felszerelesek.jpeg

A szállodai felszerelések körébe rengeteg termékkategória tartozik. Ilyenek például a fogyóeszközök, mint a fürdőszobai kozmetikumok. A berendezések, mint például a szoba széfek. A bútorok, mind a recepcióhoz mind a szobák berendezéséhez. Szükséges továbbá a személyzet számára megfelelő munkaruha biztosítása, általában egységesen. Sok helyen szerves részét képezi a szállásadásnak az ellátás is. Ehhez szükséges a megfelelő konyha és étterem felszerelése. Gépek, asztalok, evőeszközök és a felszolgáláshoz szükséges kellékek mind kellenek. Sokkal jobban jár a szálloda menedzsere, ha csak megfogalmazza az igényeit és aegy profi szálloda felszerelés ellátóra bízza magát.

 

Szállodai szoftver világ Magarországon

Nemcsak az egész világon, de Magyarországban is egyre kiemeltebb helyet kap a gazdaságban a turizmus. Ahogy növekszik az egyre jobban élő népesség aránya, úgy növekszik a szálláshelyek iránt való igény. Mindemellett foglalások lebonyolításáért harcoló foglalási rendszerek között is akkora verseny alakult ki, hogy nagyon nehezen tudja követni az utazni kívánó, hogy hol kapja meg a legjobb ajánlatot. A szállodák oldaláról pedig kialakult az a probléma, hogyha nem akarnak folyamatosan ügyfeleket veszíteni akkor a foglalási adatbázisukat mindig újabb és újabb külső rendszerekkel kell összekötniük. Ráadásul ez plusz költségekkel is jár a vállalkozásnak, ami érzékenyen érinti a fennmaradáshoz szükséges bevételeket.

Megoldás a szállodai szoftver

Az olyan magyar fejlesztők mint a SabeeApp pontosan ezekre a problémákra adnak választ rendszereikkel. A saját fejlesztésű szállodai szoftverek közül, nemcsak hazánkban de a nemzetközi turisztikai piacon is megállja a helyét a bármilyen eszközön használható programjuk. Egy igazán jó hotel menedzselési szoftvernek rengeteg funkciót kell egy helyre sűrítenie.

Nem elég ha a szoftver bug mentesen üzemel, szükség van a felhasználói élmény tökéletes kivitelezésére is. A menedzser szoftvernek gyorsan átláthatónak kell lennie egy kezdő vállalkozónak és egy nagy szállodaláncnak is. Épp ezért érdemes megnéznünk, hogy a nekünk szükséges funkciók közül minden rendben van-e.

szallodai_szoftver.jpg

Bónusz szórakozás lagzin a fotósarokkal

Nyakunkon a szeptember és lassan azok a jegyesek tartják az esküvőjüket és lagzijukat, akik még napközben melegben akarják tartani a szertartásukat, de éjszaka már nem bánják a hűsítő levegőt. Az éjjeli hűvösséget viszont nemcsak itallal és tánccal lehet felforrósítani, de most már lehetőség van Magyarországon is fotósarkot bérelni.

A fotósarok, másik nevén fotobox, egy olyan eszköz amivel profi módon tudnak a vendégek selfie-ket és beállított képeket készíteni. Kicsiknek és nagyoknak egyaránt hatalmas móka, ha barátaikkal és rokonaikkal újfajta vicces fotókat készítenek. Igazi bónuszként pedig még gif-eket, mozgóképeket is megpróbálhatunk összehozni. Az elkészült képeket és videókat, akár egyből meg is oszthatjuk a közösségi média oldalakon vagy kinyomtathatjuk a készülékből a helyszínen.

Ha igazi funkie életérzést akarunk teremteni a lagzinkon akkor érdemes felkeresni még több információért a fotósarok egyik legjobb bérbeadóját az országban a Selfiegep-et.

fotosarok_selfiegep.jpg

Műanyag rekeszek az italszállításban

Sokunk fejében nem is igazán tudatosul ezekben a nyári napokban, hogy az elképesztő mennyiségű folyadékot -legfőképpen üdítőt és hűsítő sört - elképesztő szállítási procedúra hozza el az asztalunkra. Az évek során nem csak az átlaghőmérséklet emelkedett, de különféle üdítők és italok iránti igényünk is. Ezt a mennyiséget gyakran csak regionális vagy országok közötti szállítással lehet megoldani és ilyenkor fontos hogy biztonságban és gyorsan érkezzenek meg a hűsítők. Ehhez a legjobb alapvető tároló formát a klasszikus műanyag rekesz nyújtja.

Noha az alapkoncepciója nem változott az italos műanyag tárolóknak, mégis számos innovációra volt szükség az évek során, hogy optimalizálni tudják a cégek a fuvarozást, készletezést és tárolást. A megélénkült piaci verseny sok új céget vonzott be a tárolás és csomagolástechnika iparába, de a koronázatlan király még mindig a rendkívűl innovatív Scholler Allibert. Műanyag tároló rekeszeik könnyűek de tartósak, speciális fogásúak és nincs bennük holttér, nem utolsósorban pedig mindegyik újrahasznosítható műanyagból készülnek.

Ha valaki a versenyelőnyét a logisztika területén növelni szeretné az italgyártás és disztribúció területén, akkor előbb vagy utóbb szüksége lesz a prémium minőségű műanyag tároló rekesz készletre is. Ezért tudjuk ajánlani a Schoeller termékeit.

plastic-box-3130917_960_720.jpg

 

Egyedi étlap készítés a Gasztro Palazzo-tól

A vendéglátóipari vállalkozások, mint szállodák, éttermek, büfék vagy éppen az egyre népszerűbb street food helyek mindannyian versengenek a vendégek figyelméért. Sok tényező közre játszik ebben: elhelyezkedés, reputáció, életérzés amit a hely közvetít. Mindezeknek az egyik reprezentálója a menükártya, amit az igényesebb helyek étlap vagy itallap borítóval látnak el. 

Ezeknek az eszközöknek harmonizálniuk kell a vállalkozás arculatával és azzal érzéssel amit az közvetíteni akar. Egy klasszikus csárda valamilyen rusztikusabb beütéssel fog megjelenni, egy balatoni büfé nyári életérzéssel, míg egy budapesti belvárosi felkapott hely elegáns stílust fog közvetíteni. Néha a választás nem egyszerű az étteremvezetők és marketingesek számára. Belefuthatnak olcsón beszerezhető, de gyorsan tönkremenő étlap, itallap borítókba, aztán pedig foghatják a fejüket.

Épp ezért ajánljuk a Gasztro Palazzo-t mint kiemelkedő és remek ár-érték aránnyal rendelkező étlap, itallap és menükártya gyártó és készítő vállalkozást. Nemcsak magas minőségűek a termékeik, de rendkívül széles a palettája a termékskálának és a munkatársaik sok éves tapasztalat alapján segítenek az éttermünkhöz legjobban illő kiválasztásában.

Aki többet akar megtudni az étlap és itallap gyártásról, készítésről, azoknak ajánljuk a honlapját a vállalkozásnak: https://www.etlapok-gyartasa.hu/ 

gasztro_palazzo_etlap.jpg

Digitális marketing 2018-ban

A Marketing21 ügynökség nemrég írt egy elég ütős bejegyzést a 2018-ban használható online marketing eszközökről. Érdemes átnézni a lehetőségeket, mert az idén földindulásszerű változásokon ment át teljes digitális marketing iparág.

Egy jó marketing ügynökség pedig sokat segíthet abban, hogy a változó hirdetési környezetben is megtalálják a vállalkozások az ideális hirdetési felületeket.

Mindig érdekes látni, ahogy egy iparág átalakul. Néhány évtizede még lassú és fokozatos változásokról beszélhettünk, ma már teljesen kifordult a világ. A trendekkel pedig képben kell lennie.

A Marketing21 a következő eszközöket javasolja mérlegelni:

  • Keresőoptimalizálás
  • Keresőhirdetés
  • Közösségi média: Facebook és Instagram
  • Natív hirdetések
  • Email marketing

Digitális marketing eszközök: https://marketing21.hu/2018/05/09/10-hatekony-online-marketing-eszkoz-2018-ban/