Minden, ami az online marketing piacon érdekes és fontos

Online marketing sorok

Műanyag rekeszek az italszállításban

2018. augusztus 18. - Szabolcs90

Sokunk fejében nem is igazán tudatosul ezekben a nyári napokban, hogy az elképesztő mennyiségű folyadékot -legfőképpen üdítőt és hűsítő sört - elképesztő szállítási procedúra hozza el az asztalunkra. Az évek során nem csak az átlaghőmérséklet emelkedett, de különféle üdítők és italok iránti igényünk is. Ezt a mennyiséget gyakran csak regionális vagy országok közötti szállítással lehet megoldani és ilyenkor fontos hogy biztonságban és gyorsan érkezzenek meg a hűsítők. Ehhez a legjobb alapvető tároló formát a klasszikus műanyag rekesz nyújtja.

Noha az alapkoncepciója nem változott az italos műanyag tárolóknak, mégis számos innovációra volt szükség az évek során, hogy optimalizálni tudják a cégek a fuvarozást, készletezést és tárolást. A megélénkült piaci verseny sok új céget vonzott be a tárolás és csomagolástechnika iparába, de a koronázatlan király még mindig a rendkívűl innovatív Scholler Allibert. Műanyag tároló rekeszeik könnyűek de tartósak, speciális fogásúak és nincs bennük holttér, nem utolsósorban pedig mindegyik újrahasznosítható műanyagból készülnek.

Ha valaki a versenyelőnyét a logisztika területén növelni szeretné az italgyártás és disztribúció területén, akkor előbb vagy utóbb szüksége lesz a prémium minőségű műanyag tároló rekesz készletre is. Ezért tudjuk ajánlani a Schoeller termékeit.

plastic-box-3130917_960_720.jpg

 

Egyedi étlap készítés a Gasztro Palazzo-tól

A vendéglátóipari vállalkozások, mint szállodák, éttermek, büfék vagy éppen az egyre népszerűbb street food helyek mindannyian versengenek a vendégek figyelméért. Sok tényező közre játszik ebben: elhelyezkedés, reputáció, életérzés amit a hely közvetít. Mindezeknek az egyik reprezentálója a menükártya, amit az igényesebb helyek étlap vagy itallap borítóval látnak el. 

Ezeknek az eszközöknek harmonizálniuk kell a vállalkozás arculatával és azzal érzéssel amit az közvetíteni akar. Egy klasszikus csárda valamilyen rusztikusabb beütéssel fog megjelenni, egy balatoni büfé nyári életérzéssel, míg egy budapesti belvárosi felkapott hely elegáns stílust fog közvetíteni. Néha a választás nem egyszerű az étteremvezetők és marketingesek számára. Belefuthatnak olcsón beszerezhető, de gyorsan tönkremenő étlap, itallap borítókba, aztán pedig foghatják a fejüket.

Épp ezért ajánljuk a Gasztro Palazzo-t mint kiemelkedő és remek ár-érték aránnyal rendelkező étlap, itallap és menükártya gyártó és készítő vállalkozást. Nemcsak magas minőségűek a termékeik, de rendkívül széles a palettája a termékskálának és a munkatársaik sok éves tapasztalat alapján segítenek az éttermünkhöz legjobban illő kiválasztásában.

Aki többet akar megtudni az étlap és itallap gyártásról, készítésről, azoknak ajánljuk a honlapját a vállalkozásnak: https://www.etlapok-gyartasa.hu/ 

gasztro_palazzo_etlap.jpg

Digitális marketing 2018-ban

A Marketing21 ügynökség nemrég írt egy elég ütős bejegyzést a 2018-ban használható online marketing eszközökről. Érdemes átnézni a lehetőségeket, mert az idén földindulásszerű változásokon ment át teljes digitális marketing iparág.

Egy jó marketing ügynökség pedig sokat segíthet abban, hogy a változó hirdetési környezetben is megtalálják a vállalkozások az ideális hirdetési felületeket.

Mindig érdekes látni, ahogy egy iparág átalakul. Néhány évtizede még lassú és fokozatos változásokról beszélhettünk, ma már teljesen kifordult a világ. A trendekkel pedig képben kell lennie.

A Marketing21 a következő eszközöket javasolja mérlegelni:

 • Keresőoptimalizálás
 • Keresőhirdetés
 • Közösségi média: Facebook és Instagram
 • Natív hirdetések
 • Email marketing

Digitális marketing eszközök: https://marketing21.hu/2018/05/09/10-hatekony-online-marketing-eszkoz-2018-ban/

Milyen egy jó fogászat 2018-ban?

A fogászatok összehasonlítása nehéz lehet, ebben segít a cikkünk.

ISMERTSÉG ÉS MÁRKA

Talán a legfontosabb szempont, hogy legyen a fogorvosi rendelőnek márkája: könnyen belátható, hogy a profi rendelők híre gyorsan terjed, ráadásul nem engedhetik meg maguknak, hogy rosszul bánjanak a betegekkel. A rossz hír ma már gyorsabban terjed az interneten, mint futótűz a szélviharban. Az ismertségnek azonban ára is van: gyakran mélyen a zsebbe kell nyúlni, ha a legmárkásabb fogorvost keressük..

SZAKÉRTELEM

A fogorvosi rendelők honlapjait érdemes mindig áttanulmányozni bejelentkezés előtt: hány fogorvos dolgozik, vannak-e fogtechnikusok a rendelőben, illetve hány év tapasztalat áll az ott dolgozók háta mögött. Érdekes jelenség, hogy a legjobb fogorvosi rendelőkben ma már magán szájsebészet is az érdeklődők rendelkezésére áll. Na ebben az esetben biztosak lehetünk a dolgunkban.

SZOLGÁLTATÁSI KÖR

Minél fejlettebb és minél nagyobb egy rendelő, annál többféle szolgáltatást tud kínálni: kezdve a sima fogtöméstől és a ritkább implantológával, egészen az esztétikai fogászatig és a szájsebészetig terjedhet a skála. Érdemes mérlegelni a szükségleteinket, majd azok alapján kiválasztani a legjobb lehetőséget.

BETEGEK ÉS ÜGYFELEK ONLINE VISSZAJELZÉSEI

A fogorvosi rendelőkbe legtöbbször nem kedvtelésből megy az ember. Bizony ilyenkor gyakran vannak fájdalmaink és megoldást keresünk kínzó bajainkra. A felhasználói visszajelzések így néha torzítóak lehetnek, hiszen a legjobb szolgáltatás ellenére is gyakran fájdalmasak vagy kellemetlenek a beavatkozások. Ennek ellenére érdemes azért megnézni legalább két helyen a fogorvos értékeléseit:

 • Facebook értékelések (ha van a rendelőnek Facebook oldala)
 • Google Maps (Google Cégem fiók) értékelések

A jó tapasztalattal távozó ügyfelek ajánlásainál talán nem is kell több.

ÁRAK

Az árakat nem véletlenül hagytuk a végére: érdemes mérlegelni a szolgáltatás nyújtotta ár-érték arányt is, nem csak a legolcsóbb ajánlatot vadászni. A fogunk egészsége jelentősen befolyásolja az életminőségünket. Az olcsóságnak pedig gyakran leterheltség, kevés odafigyelés, végső esetben pedig szakmai hibák lehetnek a következményei.

AJÁNLÁS: Pont32 Fogászat - http://www.pont32-fogaszat.hu/

Végül pedig egy ajánlást is had írjak a cikk végére, ugyanis nagyon jó tapasztalattal eddig mindössze egy fogorvosi rendelőből távoztam Budapesten. A Pont32 Fogászat és Szájsebészet felülmúlta a várakozásokat: modern high-tech felszerelésekkel végezték el a szükséges feladatokat, a fogorvosom pedig végig kedves, segítőkész és profi volt. A Pont32-őt így bátran tudom ajánlani bárkinek.

Automatikus eszköz kalibrálás és felülvizsgálat autószervizeknek

A különböző szervizekben hatalmas kihívást jelent a szerszámok és eszközök állandó naprakész felügyelete. Gyakran elkallódnak a drága szerszámok is, ráadásul sok mérőeszköz és szerszám kalibrálásra vagy hitelesítésre is szorul.

A felülvizsgálatok díja néha nagyon magas tud lenni, azonban még így is jobban megéri naprakészen tartani az eszközöket, mintha a szabályokat megszegve bírságot kellene fizetni. Különösen nagy odafigyelést igényelnek a márkaszervizek, ahol a jogszabályokon túl a márkaspecifikus előírásokat is be kell tartani.

img_20171005_103715.jpg

A mérőeszköz kalibrálás ezért az achilles sarka minden szerviznek és autóipari üzemnek. Az eszközök kalibrálása biztosítja, hogy a megfelelő minőségben és mennyiségben álljanak készleten a szükséges eszközök és akadálymentesen működjön a munka.

Érdemes cserealkatrészeket és meghibásodás esetén használható szerszámokat is beszerezni, hiszen egy nagyobb felújítás ideje alatt se állhat meg a munka. Vannak azonban olyan szolgáltatók, akik képesek segíteni a vállalkozásokat az automatizált eszközkezelésben.

A Tools Control Kft. például a szervizek igényeit teljes körűen ki tudja elégíteni: egyszerre segítenek az eszközkezelés automatizálásában (ráadásul ez a szolgáltatásuk ingyenes), a szerszámok és eszközök kalibrálás munkáiban, továbbá végeznek laboros hitelesítést és eszköz felülvizsgálatot is. Ha azonban cserélni kell a szerszámokat, vagy egy fejlesztés miatt új eszközökre van szükség, a Tools Control Webshop lehetőséget biztosít a beszerzésre is.

Nem véletlen, hogy az autószerviz program ennyire népszerű. Hatékonyan segíti ugyanis az automatizálást.

Mitől lesz igazán profi egy nemzetközi fuvarozó cég?

A minőségi követelmények ma már minden ágazatban az egekbe szöktek. Nincs ez másként a fuvarozás és áruszállítás világában se. Jobban belegondolva egészen megdöbbentő, hogy mekkora változások játszódtak el a szállítmányozás terén az elmúlt évtizedben.

15 éve még a kis garázscégek uralták a közúti szállítmányozás iparágat. Minden nagyobb cégnek megvoltak a saját szállítói, akik gyakran családi méretben üzemeltették flottájukat, ami nem állt 5-10 kamionnál vagy teherautónál több gépjárműből.

A nemzetközi szállítmányozás világa azonban teljesen megváltozott. Jó példa erre a Szinker International Logistics. A kis garázscég jól alkalmazkodott a nagyvállalatok által támasztott versenyhelyzetre és garázscégből középvállalattá fejlődött.

A fuvarozással és áruszállítással foglalkozó vállalkozások előtt két út áll: a fejlődés, a méretgazdaságosságban rejlő lehetőségek kiaknázása, vagy a lassú leépülés. Fejleszteni kell a gépparkot, meg kell felelni a nagyvállalatok és az állam által diktált elvárásoknak (például tanúsítványok és engedélyek megszerzése).

Épületbontás szolgáltatás Budapesten

Budapesten manapság elég kevés olyan generálkivitelező vállalkozás található, amelyik rendelkezik szabad kapacitásokkal. A legtöbb jó szakember a magasabb bérek hatására külföldre vándorol, ezért hatalmas érték lett a jó kivitelező cég. A Verbert Építőipari Kft. ezért is tekinthető különlegesnek, hiszen nem a szükséges szaktudással és humánerőforrással rendelkeznek, hanem szabad kapacitásokkal is bontási munkák kivitelezésére.

A vállalkozás továbbá foglalkozik családi ház generálkivitelezéssel is, így teljes körű szolgáltatást tud nyújtani.

További infó: https://verbert.hu/

Milyen a divatos esküvői meghívó 2018-ban

A 2018-as évben teljesen új esküvői meghívó divatirányzatok várhatóak, azonban az év elején már látszik néhány olyan trend, ami ezt az időszakot jellemezni fogja. Január az az időszak, amikor mindenki elkezdi tervezgetni az esküvőket és a rengeteg döntés között az esküvői meghívó kiválasztása is szerepel.

Minden menyasszony a tökéletes esküvőről álmodozik már gyermekkora óta. Valószínűleg Te is rengeteg elképzeléssel rendelkezel, de azért utána nézel a különböző divatirányzatoknak. Ebben a bejegyzésben utána járunk, hogy mire kell számítani az idei évben és megmutatjuk, hogy milyen választási lehetőségek vannak.

Jöjjenek azok a trendek, amik várhatóan idén is kapósak lesznek:

 1. Zöld, zöld és még több zöld

Nagyon sokan használják az arany-ezüst kombinációkat, amelyek az esküvők örökZÖLD színei, azonban nem kötelező ebbe az irányba haladni. Érdemes kísérletezni a friss színekkel, a zöld például nagyon élettel teli meghívókhoz vezethet.

 1. Natúr

Az egyszerűség néha a legjobb választás: egy szép világos alapon néhány sorban leírni a részleteket. Ha mindehhez egy szép papíranyag választás is társul, akkor nem maradhat el a várt eredmény.

 1. A kék világos árnyalatai

A kék még ma is a stabilitás és megbízhatóság színe. Ha ez a kiegyensúlyozottság jellemez Titeket és párkapcsolatotokat, nem lehet mellé nyúlni.

 1. Minimalista

Az idő már régen eljárt a túlzó grafikai irányzatok felett. Érdemes egy egyszerű, de szép megoldást választani. Nem baj, ha nem látjátok előre, hogy pontosan ez miben is testesül meg, hiszen az esküvői meghívó készítője biztosan tud ötleteket adni.

 1. Fémes árnyalatok

Aranygyűrű, ezüstös színskála és az ezzel vegyített fehér/világos háttér is jó választás lehet. Ezek ugyan hagyományosabb értékeket tükröznek, de nem véletlenül használjuk már évszázadok óta az esküvők alkalmával. Pompás, felséges esküvőtök lehet, ha ezt az irányzatot választjátok.

 1. Egységesség

A legfontosabb talán mégis az, hogy ne keveredjenek túlzottan a stílusjegyek: tegyétek le a voksot a jó döntés mellett és tartsatok ki mellette. A modern és a klasszikus stílus ötvözéséből nem mindig születnek jó megoldások.

+1. Ajánlás                                                      

Ha esküvői meghívót szeretnétek készíttetni, akkor érdemes megtalálni a megfelelő kivitelezőt. Nagyon sokan foglalkoznak ezzel, de csak kevesen tudnak olyan sok színes és esztétikus megoldást felmutatni, mint a Webalbum Grafikai Stúdió esküvői meghívói.

Ráadásul az esküvői meghívó árak elég barátságosan ennél a cégnél. Nem ez ugyan a legfontosabb szempont, hiszen egyszer tervez házasodni az ember. A túlárazott meghívó azonban a későbbiekben olyan kompromisszumokhoz vezethet, amit nem szeretnétek feltétlenül bevállalni.

A fuvarozás és áruszállítás szerepe a 21. században

A 21. század egyértelműen a globalizációról szól: egyre több áruval kereskedünk és évről évre nő a kereskedelmi forgalom világszerte. Hatalmas lehetőségek rejlenek a globalizált gazdaságban és a 2018-as év egyik leggyorsabban fejlődő iparága a szállítmányozás, fuvarozás és házhoz szállítás szolgáltatás lehet.

Az online kereskedelem térhódítása miatt egyre gyakrabban vásárolunk termékeket külföldről. A határok ma már nem jelentenek akadályt, így a fuvarozó cégek piaca dinamikusan bővül. A kínálati oldal azonban nehezen tudja lekövetni a növekvő igényeket és az egyre specializáltabb szolgáltatási igényeket. Nagy lehetőséget jelent ezért ma olyan szolgáltatásba fektetni, aminek a logisztikához, áruszállításhoz van köze.

A kamionos cégeknek rengeteg lehetőség áll rendelkezésére ahhoz, hogy ügyfeleket szerezzenek: elérhetőek a közösségi gazdaságra épülő kereskedőportálok, ahol a szabad kapacitásokat lehet gyorsan és egyszerűen áruba bocsájtani. A legfontosabb azonban továbbra is a személyes ismertség márkaépítés: a hosszú távon együttműködő vállalkozások sokkal könnyebben tudnak kölcsönösen előnyös együttműködéseket kialakítani. Ha egy ügyfél megbízik logisztikai partnerében hajlandó magasabb árat fizetni a szolgáltatásért.

Ma már nem lehet labdába rúgni közepes vagy alacsony minőségű munkával: a késést, a hibás teljesítést az ügyfelek hamar megérzik, hiszen akár az üzleti eredményeikre is hatással lehet.

A minőségi és specializálódott szolgáltató cégeké lesz a 21. századi: a piac pedig ki fogja szórni azokat, akik nem képesek haladni a kórral.