Minden, ami az online marketing piacon érdekes és fontos

Online marketing sorok

Online marketing sorok

Bónusz szórakozás lagzin a fotósarokkal

2018. augusztus 30. - Szabolcs90

Nyakunkon a szeptember és lassan azok a jegyesek tartják az esküvőjüket és lagzijukat, akik még napközben melegben akarják tartani a szertartásukat, de éjszaka már nem bánják a hűsítő levegőt. Az éjjeli hűvösséget viszont nemcsak itallal és tánccal lehet felforrósítani, de most már lehetőség van Magyarországon is fotósarkot bérelni.

A fotósarok, másik nevén fotobox, egy olyan eszköz amivel profi módon tudnak a vendégek selfie-ket és beállított képeket készíteni. Kicsiknek és nagyoknak egyaránt hatalmas móka, ha barátaikkal és rokonaikkal újfajta vicces fotókat készítenek. Igazi bónuszként pedig még gif-eket, mozgóképeket is megpróbálhatunk összehozni. Az elkészült képeket és videókat, akár egyből meg is oszthatjuk a közösségi média oldalakon vagy kinyomtathatjuk a készülékből a helyszínen.

Ha igazi funkie életérzést akarunk teremteni a lagzinkon akkor érdemes felkeresni még több információért a fotósarok egyik legjobb bérbeadóját az országban a Selfiegep-et.

fotosarok_selfiegep.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://online-marketing-sorok.blog.hu/api/trackback/id/tr6914211541

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása