Minden, ami az online marketing piacon érdekes és fontos

Online marketing sorok

Online marketing sorok

Fenntartható logisztikai megoldás

2019. október 18. - Szabolcs90

Jelen korunk legnagyobb problémája, hogy milyen mély károkat okozunk a Földnek a megfékezhetetlen fogyasztásunkkal. Így nem csak más élőlények, hanem a saját életszínvonalunk is csökkenhet előbb vagy utóbb. A materális dolgok nem csupán kitermelése, előállítása, hanem gyakran a tárolása és szállítása is rendkívül nagymértékű erőforrást igényelnek. Néha a legapróbb dolgok is hatalmas ökológiai lábnyomot hagynak maguk után a gondatlanság révén. Ezért közös érdekünk, hogy minél hatékonyabb, környezetbarátabb megoldásokra törekedjünk a logisztika iparában is.

ujrahasznosithato_muanyag_kontener.jpg
Pár olasónkat biztosan meglepjük majd a következő mondattal, de nyugalom, megmagyarázzuk.
Ha teheti, tárolás és szállítás esetében is használjon műanyag tároló ládákat, rekeszeket, konténereket, tartályokat. Igaz, a műanyag eldobható csomagolásként felhasználva rendkívül ártalmas a környezetünkre nézve, hisz irdatlan időbe telik, mire lebomlanak. Viszont vastag falú, nem egyszer használatos műanyag tároló eszközök a mai fejlett technológia révén sok esetben sokkal fentarthatóbb megoldást nyújtanak, mint az egyéb anyagokból készült megoldások. Ez elsősorban a hosszútávú alkalmazáson túl, az újrahasznosíthatóság miatt van. A fejlett technológia lehetővé teszi, hogy a már alkalmatlan műanyag tároló eszközök maximális minőséggel újrahasznosíthatók legyenek. Így ha pl. újrahasznosítható műanyag konténer terméket választ, csökkentheti vállalatának ökológiai lábnyomát. Döntsön felelősen!

A bejegyzés trackback címe:

https://online-marketing-sorok.blog.hu/api/trackback/id/tr4615232274

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása