Minden, ami az online marketing piacon érdekes és fontos

Online marketing sorok

Online marketing sorok

Autómentő a kiélezett helyzetekre

2019. október 08. - Szabolcs90

Sokszor a legváratlanabb helyzetekben ér minket a probléma a kocsinkkal. Úton hazafelé a nyaralásból, vagy éppen sietünk egy tárgyalásra és cserben hagy minket az eddig oly megbízható járgányunk. Ilyen esetekben mindig jó, ha már előre felkészülünk és legalább az otthonunk környékén elmentjük egy megbízható autómentő számát. Így ha mégis megtörténik a gond vezetés közben, akkor már nem is kell keresgélnünk, hogy ki tudja a leggyorsabban és a legjobb áron kihúzni az autónkat a slamasztikából.

automento.jpg
Különösen hasznos lehet ez, ha az autópályán ér minket a gond. A bekamerázott utakon, gyakran kiszálnak a pálya hivatalos autómentői, akik sajnos elég drágán dolgoznak és nem is feltétlenül van olyan szolgáltatásuk amivel hazáig el tudják vinni a kocsinkat. Viszont egy jó autómentő tudja, hogy ha a saját szervizébe visz minket ami nincs messze a lakhelyünktől, akkor sikeres javítás esetén hozzájuk fogunk fordulni máskor is. Így már az általános felmérések során érdemes elkérni egy autómentő kapcsolati adatait a szervizben és behelyezni a forgalmi mellé. Így mindig lesz egy B tervünk leállás esetén.

A bejegyzés trackback címe:

https://online-marketing-sorok.blog.hu/api/trackback/id/tr6715209564

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása