Minden, ami az online marketing piacon érdekes és fontos

Online marketing sorok

Online marketing sorok

ERP rendszer bevezetés

2019. május 14. - Szabolcs90

Az enterprise resource planning fontos részét képezi egy versenyképes vállalatnak. Már az egészen kicsi, mikro vállalkozásoknak is szükségük van valamilyen szoftveres támogatásra, hogy átláthatóan tudják menedzselni az operatív és stratégiai működés feladatait. A nagyvállalatok számára pedig egyenesen kötelező egy profi integrált rendszer használata. Noha fontos részét képezik ezek a szoftverek a cégek életének, mindig az első lépesek lesznek a legnehezebbek a használatuk során.

erp_rendszer_bevezetes.jpg
Egy ERP rendszer bevezetés mindenki számára stresszes lehet, ha nincs meg a megfelelő tapasztalat hozzá. És ezalatt nem a rendszer használatot értjük és nem is az informatikai tudást. Sokkal inkább értjük itt a megszerzett tudást ami az integrációhoz szükséges. A megfelelő szoftver kiválasztásától kezdve, annak egyedivé tételén át egészen a bevezetést követő hetek és hónapok támogatásáig ebben minden benne van. Csak kevés vállalkozás van ma Magyarországon ahol tényleg házon belül megtudják mindezt oldani. Épp ezért jöttek létre profi ERP bevezetéssel foglalkozó tanácsadó és végrehajtó cégek, amiknek a segítségével az egyébként problémás első hetek sokkal gördülékenyebbé tehetők.

A bejegyzés trackback címe:

https://online-marketing-sorok.blog.hu/api/trackback/id/tr5014818868

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása