Minden, ami az online marketing piacon érdekes és fontos

Online marketing sorok

Online marketing sorok

A tökéletes fogkorona

2019. augusztus 31. - Szabolcs90

Vannak olyan helyzetek a fogsérülések során, amikor egyszerű felületi kezeléssel, csiszolással vagy éppen csak töméssel nem lehet megoldani a kialakult problémát. Ilyenkor speciális fogpótlási eljárások lehetnek a segítségünkre, amik lehetővé teszik legalább a fog egy részének a megtartását, ha nem indokolt teljes egészében egy implantátum használat. Amikor csak egy fogunk sérült akkor egy tökéletes fogkorona kell csak nekünk. A modern technológiai tervezés segítségével nincs is nehéz dolgunk létrehozni egy praktikus és tartós foghelyettesítőt.

tokeletes_fogkorona.jpg
Természetesen az elől elhelyezkedő fogak esetében nem csak a praktikusságot, de az esztétikát is figyelembe kell venni. Míg a hátul lévő fogak esetében elegendő lehet egy fémkorona az elől lévőknél már porcelánra lesz szükség a lehető legjobb mosoly elérése érdekében. Egy korona elkészítése nem tart iszonyúan hosszú ideig. Ha megvan az előkészített és sérülésektől letisztított fog, akkor le lehet venni a nyomatot a formáról. A fogkorona gyártása után már csak a ragasztásra van szükség ami viszonylag gyorsan (egy alkalom alatt) meg is köt.

A bejegyzés trackback címe:

https://online-marketing-sorok.blog.hu/api/trackback/id/tr1515028370

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása