Minden, ami az online marketing piacon érdekes és fontos

Online marketing sorok

Online marketing sorok

Elindult a Marketing21 angol nyelvű teszt weboldala

2016. december 30. - Szabolcs90

Elindult a Marketing21 online reklámügynökség angol nyelvű teszt weboldala, ahol a külföldi érdeklődők tájékozódhatnak az online marketing szolgáltatásokról, valamint felvehetik a kapcsolatot a marketing műhellyel.

Az új weboldal célja, hogy a külföldi ügyfelek is el tudják érni a Marketing21-et és könnyebben tájékozódhassanak a a szolgáltatásokról. Nem tervezzük ugyanakkor egyelőre az oldal feltöltését minőségi és mennyiségi tartalommal, így kizárólag teszt célokat, valamint a hosszú távú keresőoptimalizálásba való befektetést célozza az indulás. Ez az oka, hogy a weboldal egyelőre teszt funkciókkal működik.

A weboldal elérhetősége: Marketing21 digital marketing agency, link: http://incomeboost.hu/

A teszt weboldal jelenleg egy ingyenes, de egyszerűen karban tartható Wordpress sablonon fut az éles indulásig. További információért katt a képre!

online_marketing_sorok_marketing21.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://online-marketing-sorok.blog.hu/api/trackback/id/tr4112083791

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása