Minden, ami az online marketing piacon érdekes és fontos

Online marketing sorok

Online marketing sorok

Új külföldi munkaközvetítő indult

2017. március 09. - Szabolcs90

Elkezdte működését a west-work.hu külföldi munkaközvetítéssel foglalkozó cég. A vállalkozás célja azokna a magyar és ukrán munkavállalók megszólítása, akik szívesen szerencsét próbálnának külföldön, Nyugat-Európában. Elsősorban német, osztrák munka, állás és karrier hirdetésekre specializálódott a magyar nyelvű weboldal, ami ukrán nyelvterülettel fog kiegészülni hamarosan.

A WestWork egyedülálló abból a szempontból, hogy nem csak online jelenléttel bír a magyar és ukrán munkaerőpiacon, hanem fizikailag is megtalálható hazai és ukrán irodáiban. A cég értékesítéssel foglalkozó részlege a német nyelvterületre fókuszál. Alapelv, hogy a közvetítés díját kizárólag a munkavállalókat kereső cégek fizetik, hogy a cég szolgáltatásai 100 százalékban ingyenesek minden álláskeresőnek.

A cég ukrán nyelvű weboldala jelenleg tesztelési és fejlesztési fázisban van, de hamarosan ukránok is jelentkezhetnek külföldi állásokra.

A vállalat honlapjai modern, dizájnos és letisztult mintákat követnek, ezzel is hangsúlyozva a felhasználóbarát felületeket.

A bejegyzés trackback címe:

https://online-marketing-sorok.blog.hu/api/trackback/id/tr6512325437

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása