Minden, ami az online marketing piacon érdekes és fontos

Online marketing sorok

Online marketing sorok

Mitől lesz igazán profi egy nemzetközi fuvarozó cég?

2018. április 19. - Szabolcs90

A minőségi követelmények ma már minden ágazatban az egekbe szöktek. Nincs ez másként a fuvarozás és áruszállítás világában se. Jobban belegondolva egészen megdöbbentő, hogy mekkora változások játszódtak el a szállítmányozás terén az elmúlt évtizedben.

15 éve még a kis garázscégek uralták a közúti szállítmányozás iparágat. Minden nagyobb cégnek megvoltak a saját szállítói, akik gyakran családi méretben üzemeltették flottájukat, ami nem állt 5-10 kamionnál vagy teherautónál több gépjárműből.

A nemzetközi szállítmányozás világa azonban teljesen megváltozott. Jó példa erre a Szinker International Logistics. A kis garázscég jól alkalmazkodott a nagyvállalatok által támasztott versenyhelyzetre és garázscégből középvállalattá fejlődött.

A fuvarozással és áruszállítással foglalkozó vállalkozások előtt két út áll: a fejlődés, a méretgazdaságosságban rejlő lehetőségek kiaknázása, vagy a lassú leépülés. Fejleszteni kell a gépparkot, meg kell felelni a nagyvállalatok és az állam által diktált elvárásoknak (például tanúsítványok és engedélyek megszerzése).

A bejegyzés trackback címe:

https://online-marketing-sorok.blog.hu/api/trackback/id/tr3813848880

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása