Minden, ami az online marketing piacon érdekes és fontos

Online marketing sorok

Online marketing sorok

Műanyag rekeszek az italszállításban

2018. augusztus 18. - Szabolcs90

Sokunk fejében nem is igazán tudatosul ezekben a nyári napokban, hogy az elképesztő mennyiségű folyadékot -legfőképpen üdítőt és hűsítő sört - elképesztő szállítási procedúra hozza el az asztalunkra. Az évek során nem csak az átlaghőmérséklet emelkedett, de különféle üdítők és italok iránti igényünk is. Ezt a mennyiséget gyakran csak regionális vagy országok közötti szállítással lehet megoldani és ilyenkor fontos hogy biztonságban és gyorsan érkezzenek meg a hűsítők. Ehhez a legjobb alapvető tároló formát a klasszikus műanyag rekesz nyújtja.

Noha az alapkoncepciója nem változott az italos műanyag tárolóknak, mégis számos innovációra volt szükség az évek során, hogy optimalizálni tudják a cégek a fuvarozást, készletezést és tárolást. A megélénkült piaci verseny sok új céget vonzott be a tárolás és csomagolástechnika iparába, de a koronázatlan király még mindig a rendkívűl innovatív Scholler Allibert. Műanyag tároló rekeszeik könnyűek de tartósak, speciális fogásúak és nincs bennük holttér, nem utolsósorban pedig mindegyik újrahasznosítható műanyagból készülnek.

Ha valaki a versenyelőnyét a logisztika területén növelni szeretné az italgyártás és disztribúció területén, akkor előbb vagy utóbb szüksége lesz a prémium minőségű műanyag tároló rekesz készletre is. Ezért tudjuk ajánlani a Schoeller termékeit.

plastic-box-3130917_960_720.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://online-marketing-sorok.blog.hu/api/trackback/id/tr8114184341

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása