Minden, ami az online marketing piacon érdekes és fontos

Online marketing sorok

Online marketing sorok

Miért jó a tetőlemez?

2019. június 30. - Szabolcs90

A házaink és épületeink tetőrészének burkolásakor sok megoldás áll a rendelkezésünkre. Ezek közül egyre nagyobb divatja van a cserepes lemeznek avagy egyszerűbben a tetőlemeznek. Ezek az acélból készült és különleges bevonatokkal preparált építőanyagok rengeteg előnyös tulajdonsággal rendelkeznek más megoldásokhoz viszonyítva. Az acél tulajdonságai miatt rugalmas épp ezért könnyen formázható. Ellenálló az ötvözet tulajdonságainak köszönhetően, de ugyanakkor hihetetlenül könnyű is. Ezért nagyon jó megoldást jelent a védelem szempontjából és egyszerű dolga lesz a tetőfedőknek is vele, hiszen könnyű mozgatni.

tetolemez.png
Ráadásul a tetőlemezeket általában előkorcolják, ami nagyjából így fog kinézni: http://swedsteel-metecno.com/tetok/. Ez kialakítja a lemezek illesztéseit, így azokat csak egymásba kell csúsztatni majd rögzíteni. Más tetőfedési eljárásokhoz képest, ez igen gyors munkatempót jelent, akár nagy tető feleületen is. A korcoláson kívül lehetőség van a lemezeket még inkább ellenállóvá tenni a természet hatásaival szemben. Ahol a klíma megköveteli ott lehetőség nyílik UV védelemmel, savállósággal ellátni a lemezeket. Természetes személyre is szabhatók, hiszen tartós festést lehet rájuk helyezni rengeteg féle színben.

A bejegyzés trackback címe:

https://online-marketing-sorok.blog.hu/api/trackback/id/tr7114916424

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása