Minden, ami az online marketing piacon érdekes és fontos

Online marketing sorok

Online marketing sorok

Szállodai felszerelések beszállítói

2018. november 25. - Szabolcs90

Aki nem egy kis egyedi pár szobás vendéglátóhelyet irányít, hanem nagyobb akár több száz szobát kínáló hálózata van, az előbb utóbb tehermentesíteni szeretné magát az ellátás mindennapi megoldásától. A szállodai felszerelések épp ezért ma már rendelkeznek olyan specializált vállalatokkal, amelyek kifejezetten a hotelellátásra szakosodtak. Ezek a beszállítók már ismerik mi mozgatja a turisztikai piac ezen részét és hosszú évtizedes tapasztalattal rendelkeznek, hogy melyik szálloda típusnak melyik csomag vagy éppen termék kombináció a leginkább megfelelő.

szallodai_felszerelesek.jpeg

A szállodai felszerelések körébe rengeteg termékkategória tartozik. Ilyenek például a fogyóeszközök, mint a fürdőszobai kozmetikumok. A berendezések, mint például a szoba széfek. A bútorok, mind a recepcióhoz mind a szobák berendezéséhez. Szükséges továbbá a személyzet számára megfelelő munkaruha biztosítása, általában egységesen. Sok helyen szerves részét képezi a szállásadásnak az ellátás is. Ehhez szükséges a megfelelő konyha és étterem felszerelése. Gépek, asztalok, evőeszközök és a felszolgáláshoz szükséges kellékek mind kellenek. Sokkal jobban jár a szálloda menedzsere, ha csak megfogalmazza az igényeit és aegy profi szálloda felszerelés ellátóra bízza magát.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://online-marketing-sorok.blog.hu/api/trackback/id/tr5014387118

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása