Minden, ami az online marketing piacon érdekes és fontos

Online marketing sorok

Online marketing sorok

Fogpótlás készítése profi szakorvosokkal

2018. december 15. - Szabolcs90

Sajnos bárkivel megtörténhet, hogy lassan vagy gyorsan elveszíti egy vagy több fogát. Azonban nem érdemes pánikba esni ilyenkor, a modern fogászat könnyedén pótolni tudja az eredeti fogakat. Általában a fogorvosok fogpótlás készítését javasolják ebben az esetben, habár korona és hidak is alkalmazhatóak. Profi szakorvosokkal ma már gyerekjáték a fogpótlás készítése, épp ezért ne halogassuk, ha ilyen helyzetbe kerülünk. A hiányzó fogakat több szempontból is érdemes pótolni a lehető leghamarabb. Lássuk ezeket az okokat:

  1. Esztétikai okok: egy hiányzó fog már a fogsor hátsó részén is látványos lehet, de az elülső állkapocsi részhez csatlakozva kifejezetten látványos. Ez gyakran okoz magabiztossághoz fűződő problémákat is. Így már csak azért is érdemes pótolni, hogy az önézetünk helyreálljon.
  2. Szájfertőzések kockázata: egy eltávolított fog, és még inkább egy sérült beteg fog kockázatot jelent az egész szájüreg és emésztőrendszer egészségére. Ez lesz a baktériumok és fertőzések melegágya, ami akár más fogakra vagy éppen a testünk egyéb részeire is átterjedhet. Nem szabad hagynunk a helyzet eszkalálódását.
  3. Fogsor épsége: egy hiányzó fog a körülötte lévők helyzetét is befolyásolja. Ha nincs megfelelő tartás a maradék fogak próbálják kompenzálni hiányzó társukat. Ez a még egészséges fogsor torzulásához vezet, majd később azok elvesztéséhez is.

fogpotlas_keszitese.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://online-marketing-sorok.blog.hu/api/trackback/id/tr4014471320

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása