Minden, ami az online marketing piacon érdekes és fontos

Online marketing sorok

Online marketing sorok

Innovatív online ügynökség indult Marketing21 néven

2016. december 28. - Szabolcs90

Új marketing ügynökség indult Budapesten Marketing21 néven. A cég célja, hogy betöltse azt a piaci rést, amit a hiányos szakmai oktatás és a folyamatosan növekvő kereslet okoz. A Marketing21 küldetésének tekinti továbbá, hogy felkavarja az online marketing piacon az állóvizet azzal, hogy bizalmi légkört teremt az ügynökség és az ügyfelek között.

Az új ügynökség 21. századi online marketing eszközökkel növeli az ügyfelek bevételeit, innen ered a Marketing21 elnevezés is. A cég az online marketing eszköztár számos innovatív elemét kínálja: egyaránt elérhető értékesítésre optimalizált weboldal és webshop, keresőmarketing, banner és popup reklám, közösségi média marketing, content marketing, keresőoptimalizálás és e-mail marketing szolgáltatás is.

Az ügyfélközpontú megközelítés is az innovatív megoldásokra vezethető vissza. Az ügynökség a teljes üzleti stratégiát arra építi, hogy megteremtse az ügyfél és az ügynökség közötti bizalmat. A Marketing21 új ügyfelei ingyenes felmérést és konzultációt igényelhetnek, ahol összeáll a személyre szabott marketing stratégia. A szerződéskötés után a minőségi együttműködést erősíti az is, hogy grátisz kiépítik a webanalitika szoftvert, így a kampányok eredményességéről a megrendelők azonnal megbizonyosodhatnak. A legfontosabb bizalomerősítő elem mégis az, hogy az első két hónapban ügynökségi díj garanciát is ígér a cég. Ebben az időszakban bármikor felmondhatja az ügyfél az együttműködést és a kifizetett megbízási díjat is visszakapja.

A rendszer előnye, hogy a marketing stratégia kialakításakor a Marketing21 és az ügyfél egyaránt kockázatot vállal. Az online ügynökség azt állítja, hogy kétes kimenetelű eszközöket így biztosan nem használnak, hiszen ezzel az együttműködést és a saját díjazásukat is veszélyeztetnék. A közösen vállalt kockázat azt eredményezi, hogy a megrendelő és az ügynökség is érdekelt lesz az eredményességben.

Nótin Szabolcs, a cég alapítója korábban a Hungary Today angol nyelvű hírportál főszerkesztője és a Médianéző Kft. vezető elemzője volt. A közgazdász végzettségű szakember szerint hatalmas lehetőségek rejlenek az online marketingben, mivel a fogyasztók egyre több időt töltenek az internet előtt, valamint jól célzott üzenetekkel lehet elérni a vásárlókat. A Marketing21 alapításakor elsősorban a kis- és középvállalkozások fellendítését tűzte ki célul, mivel ebben a szegmensben lát lehetőséget az online marketing eszközök terjeszkedésére.

A bejegyzés trackback címe:

https://online-marketing-sorok.blog.hu/api/trackback/id/tr512078449

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása