Minden, ami az online marketing piacon érdekes és fontos

Online marketing sorok

Online marketing sorok

Országimázs központtá alakulnak a turisztikai külképviseletek

2016. december 29. - Szabolcs90

Megszüntetik a turisztikai külképviseleteket mindenhol kivéve Oroszországban és Pekingben. Ez arra utalhat, hogy egyetlen országimázsközpont felügyelete alá kerülhet az országmarketing - írta meg a hvg.hu.

Hivatalosan ugyan még nem erősítették meg az információt, de december 21-én tájékoztatták a Magyar Turisztikai Ügynökség külképviselőit, hogy megszüntetik szerződésüket, kivéve a moszkvai és a pekingi állomáshelyen.

A turisztikai ágazat nemzetközi képviseletét a jövőben a Külgazdasági és Külügyminisztérium látja el. Ettől válik érthetővé, hogy miért Moszkva és Peking működhet tovább, hiszen az ottani képviselők eddig is külügyi állományban voltak.

A Turizmus Online szerint most valósítja meg a kormány azt a korábbi elképzelését, hogy a turisztikai országmarketinget a kulturális, az agrár és a politikai kérdésekkel együtt kezelve, egy országimázsközpont felügyelete alá vonja.

A cikk szerint a belföldi Regionális Marketing Igazgatóságok felszámolása után a külképviseletek bezárása a második olyan lépés, ami azt jelzi, hogy az MTÜ vezetése az eddigiektől teljesen eltérő módon tervezi a piacokkal való kapcsolattartást.

A bejegyzés trackback címe:

https://online-marketing-sorok.blog.hu/api/trackback/id/tr3012080179

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása