Minden, ami az online marketing piacon érdekes és fontos

Online marketing sorok

Online marketing sorok

Innovatív folyadékszállítás

2019. április 23. - Szabolcs90

Vállalata folyamatosan nagymennyiségű folyadékkal dolgozik?

Tudjuk, gyakran nem egyszerű ilyen esetekben a logisztika, ráadásul a költségek is elszabadulhatnak. Mi viszont tudunk egy remek megoldást ezen problémákra.

Innovatív műanyag tartály.

A műanyag kellően könnyű mégis elég strapabíró ahhoz, hogy alkalmas legyen a legtöbb folyadéktípus tárolására és szállítására. Akár életmentő gyógyszereket is tárulhatunk bennük, kellő vigyázatosággal, sterilen. A legjobb, hogy a tartályuk tisztítása se nehézkes, a műanyag praktikussága révén. Nagymennyiségektől se kell elriadni, az 1000 literes IBC tartály és IBC konténer termékek remek megoldást nyújtanak rettentően sok folyadékszállítása esetén is. Akár a világot is körbejárhatja velük, anélkül, hogy sérülnének, vagy különösebben nagyobb karbantartásra lenne szükségük. Árban is elérhetőek, így nem kell aggódnia amiatt, hogy már megint sokkal nagyobb összegeket kell rászánnia, mint amire eredetileg gondolt. Emellett hab a tortán, hogy a műanyag tartályok teljes mértékben újrahasznosíthatóak, ha a megfelelő gyártótól vásároljuk őket. Így amikor már az Ön vállalatának nem tud további hűséges szolgálatot nyújtani, akkor is az újrahasznosítás miatt, ismételten hasznos eszköz lesz belőle. Ezzel is elősegítve a társadalmunkat, a környezetünk megóvását.

innovativ_muanyag_tartaly.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://online-marketing-sorok.blog.hu/api/trackback/id/tr5714773668

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása