Minden, ami az online marketing piacon érdekes és fontos

Online marketing sorok

Online marketing sorok

Nagykonyhai eszközök árusítása

2019. január 24. - Szabolcs90

A vendéglátóiparban az egyik legfontosabb berendezések közé a nagykonyhai eszközöket soroljuk. Ezek a szerkezetek sok mindenben eltérnek a hagyományos háztartási berendezésektől. Egyrészt sokkal tartósabbak. Noha úgy tűnhet külső szemlélő számára hogy a profi nagykonyhai eszközöket gyakrabban cserélik a vendéglátósok mint az otthoni gépeket, de figyelembe kell vennünk a használat gyakoriságát. Egy sütő például reggel 8-kor elkezdi a munkát és csak este 11-kor kapcsolják ki. Az amortizáció gyorsabb, a megterhelés nagyobb de a gépeknek bírni kell ezt is.

profi_nagykonyahi_eszkozok.jpeg

A másik fontos különbség a funkciókban rejlik. A háztartási gépek vásárlásakor sokan elcsábulunk, hogy de jó lenne még ez a képesség, és hogy milyen jó lenne az az egyedi beállítás, amit egyébként évente egyszer használnánk. Nos a nagykonyhai berendezések mindent tudnak ami egy adott specializált géptől elvárható, sőt gyakran egy adott fogás elkészítésére több gép is rendelkezésre áll csupán kis eltérésekkel egymás között.

A harmadik nagy különbség a beszerzésben rejtőzik. Nem érdemes az általános fogyasztási cikkeket áruló áruházakból beszerezni a nagykonyhai eszközöket. Érdemes keresni egy igazán jó nagykonyhai ellátó vállalkozást, amely segít nekünk a megfelelő berendezések kiválasztásában. Ilyenkor kell gondolnunk arra is, hogy a gépekhez számos kiegészítőre vagy cserealkatrészre is szükségünk lehet az élettartama során, amit legkönnyebben egy ellátó segítségével tudunk majd pótolni.

A bejegyzés trackback címe:

https://online-marketing-sorok.blog.hu/api/trackback/id/tr4614580278

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása